Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Form background white on WinXp
Form background white on WinXp [message #158409] Fri, 10 February 2006 11:22 Go to next message
Kaeluan
Messages: 179
Registered: May 2005
Location: Montreal, Quebec
Senior Member
Hi,

We have an application server 10g (10.1.2) and we access our application on it from our desktop computer that most of them are running on Win2000 and everything work perfectly (Form background and button apear in gray). But we have few people that are running on WinXp and when they access the application the background of the form are white and button are gray.
What can be the problem ?

Thank you

Martin
Re: Form background white on WinXp [message #158417 is a reply to message #158409] Fri, 10 February 2006 13:16 Go to previous messageGo to next message
Kaeluan
Messages: 179
Registered: May 2005
Location: Montreal, Quebec
Senior Member
Hello,

just found the solution, but posting it in case someone else get the same problem Razz


Cause
The following registry entry is and it's value is causing the problem.
Registry Entry : HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors\Menu registry
Value : 255 255 255

Solution #1

Make the following changes to the registry on the Windos XP thin client machine.


Registry Entry : HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Colors\Menu registry
Value : 212 208 200

Re: Form background white on WinXp [message #158539 is a reply to message #158409] Mon, 13 February 2006 00:50 Go to previous message
vban2000
Messages: 207
Registered: March 2005
Senior Member
cool
Previous Topic: Trouble installing application server
Next Topic: error on installing developer 6i on windows 2003
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 19 10:28:38 CDT 2020