Home » Developer & Programmer » Application Express, ORDS & MOD_PLSQL » ORA-31011: XML parsing faile (Window 10, 11G)
ORA-31011: XML parsing faile [message #647014] Mon, 18 January 2016 04:38 Go to next message
Bilal Khan
Messages: 126
Registered: April 2010
Location: Pakistan
Senior Member
Dear experts.

When i want to install the apex and at the time of instillation when i execute
@apxldimg.sql d:\devprogram\apex
it dispaly error message. how can i resolve this error.


SQL> @apxldimg.sql d:\devprogram\apex

PL/SQL procedure successfully completed.


PL/SQL procedure successfully completed.

PL/SQL procedure successfully completed.

PL/SQL procedure successfully completed.

. Loading images directory: d:\devprogram\apex/apex/images

Directory created.

declare
*
ERROR at line 1:
ORA-22288: file or LOB operation FILEOPEN failed
The system cannot find the path specified.
ORA-06512: at "SYS.XMLTYPE", line 296
ORA-06512: at line 16



PL/SQL procedure successfully completed.

declare
*
ERROR at line 1:
ORA-31011: XML parsing failed
ORA-19202: Error occurred in XML processing
LPX-00200: could not convert from encoding UTF-8 to WINDOWS-1252
Error at line 527
ORA-06512: at line 26
ORA-06512: at line 59



Commit complete.


Directory dropped.

timing for: Load Images
Elapsed: 00:00:45.44

PL/SQL procedure successfully completed.


Commit complete.







Thanks and Regards.

Bilal
Re: ORA-31011: XML parsing faile [message #647069 is a reply to message #647014] Mon, 18 January 2016 15:24 Go to previous messageGo to next message
Littlefoot
Messages: 21578
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
This:
SQL> @apxldimg.sql d:\devprogram\apex

should have probably been
SQL> @apxldimg.sql d:\devprogram


Though, it depends on actual Apex location on your system.
Re: ORA-31011: XML parsing faile [message #648258 is a reply to message #647069] Fri, 19 February 2016 07:58 Go to previous message
geordibbk
Messages: 11
Registered: August 2015
Location: London
Junior Member
Just to follow up on that make sure your Oracle Environment variables have been set up correctly on your server.

I had something similar to this once and it was because my ORACLE_PATH and ORACLE_HOME variables were not set up correctly on the linux os.

https://docs.oracle.com/cd/E11882_01/server.112/e10839/admin_ora.htm#g95138



Previous Topic: DEBUG PL Code from FORM
Next Topic: communication between two form without reset all variables
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 05 12:07:02 CDT 2020