Home » Developer & Programmer » Application Express, ORDS & MOD_PLSQL » Apex Blank Screen (Window 10, 11G)
Apex Blank Screen [message #646999] Sun, 17 January 2016 14:57 Go to next message
Bilal Khan
Messages: 126
Registered: April 2010
Location: Pakistan
Senior Member
Dear Expert.
Hope all of you are in good health.
I install the Apex, but it display blank screen when i write the link
http://localhost:8081/apex/apex_admin
browser
.
as when i write the command @apxconf it display following result

SQL> @apxconf

      PORT
----------
      8081
Enter values below for the XDB HTTP listener port and the password for the Application Express ADMIN user.
Default values are in brackets [ ].
Press Enter to accept the default value.


================================================================================
This script can be used to change the password of an Application Express
instance administrator. If the user does not yet exist, a user record will be
created.
================================================================================
Enter the administrator's username [ADMIN]
User "ADMIN" exists.
Enter ADMIN's email [ADMIN]
Enter ADMIN's password []
Changed password of instance administrator ADMIN.

Enter a port for the XDB HTTP listener [      8081]
...changing HTTP Port
SQL> SELECT DBMS_XDB.GETHTTPPORT FROM DUAL;

GETHTTPPORT
-----------
       8081


After successful installation of APEX when i write the following code in browser
http://localhost:8081/apex/apex_admin
, it does not display any thing on screen and no images are load on browser.

Please help me in this regards.

Thanks.

[Updated on: Mon, 18 January 2016 03:33]

Report message to a moderator

Re: Apex Blank Screen [message #647068 is a reply to message #646999] Mon, 18 January 2016 15:12 Go to previous message
Littlefoot
Messages: 21578
Registered: June 2005
Location: Croatia, Europe
Senior Member
Account Moderator
I suspect that you missed to execute APXLDIMG script (or you executed it with wrong parameters).
Previous Topic: Passing value to g_f01 for submit process
Next Topic: Region display selector problem
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Aug 04 20:31:07 CDT 2020