Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Problem while installing Oracle Application Server 10g (Oracle Application server)
Problem while installing Oracle Application Server 10g [message #526888] Thu, 13 October 2011 09:34 Go to next message
jain2004naveen
Messages: 1
Registered: October 2011
Location: India
Junior Member
Hi,

I am facing problem while installing the Oracle Application Server 10g.

I installed the Oracle Application Server 11g earlier on the same system(Windows System) but later on i uninstalled this server and try to install the Oracle Application Server 10g but its not getting installed. It is not giving any specific error. it starts to install and stuck anywhere.
I think this problem is because of the earlier installation of 11g version.

Please help me out to get rid of this problem...

Thanks
Re: Problem while installing Oracle Application Server 10g [message #529895 is a reply to message #526888] Thu, 03 November 2011 09:28 Go to previous message
anyie
Messages: 5
Registered: January 2011
Junior Member
1) Run uninstall from program menu to completion for both JDeveloper and WLS

2) Delete C:\Middleware\JDev11R1PS4 and C:\Middleware\SOASuite11gR1PS4

3) Delete program groups from c:\Documents and settings\All users\Start Menu\Programs

i) Oracle Fusion Middleware 11.1.1.5.0
ii) Oracle SOA 11g - HomeX
iii) Oracle Weblogic (BEAHOME X)


After this retstart and install Oracle Application server 10g.

/Anyie
Previous Topic: i want to view it this way www.example.net:8888 or www.example.com
Next Topic: How to connect to Oracle AS by sqldeveloper
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 12 16:22:12 CDT 2020