Home » Fusion Middleware & Colab Suite » Weblogic & Application Server » Problem with general testing of forms using 'http://servername/forms/frmservlet' (Oracle Fusion Middleware, 11.1.1.2 64-bit, Windows server 2008 R2)
Problem with general testing of forms using 'http://servername/forms/frmservlet' [message #512789] Wed, 22 June 2011 04:55 Go to next message
pradeep_kumarp
Messages: 15
Registered: October 2009
Location: Mumbai
Junior Member
Hello,

I have installed Oracle DB server 11g on Server 1 and Oracle FMW 11g on Server 2.

My database is up and running on server1, Weblogic, WLS_FORMS, WLS_Reports, OHS components are all up and running on server2. There is a healthy connection between server1 and server2.

Now when I am testing the forms using 'http://server2/forms/frmservlet' i get error 10061 connection refused.

I am testing forms on application server, I have turned firewall off. But forms does not show up.

Please suggest what could have went wrong.

Thank you,

Pradeep
Re: Problem with general testing of forms using 'http://servername/forms/frmservlet' [message #528128 is a reply to message #512789] Fri, 21 October 2011 19:02 Go to previous messageGo to next message
hxlasheen
Messages: 3
Registered: October 2011
Location: Cairo
Junior Member
can you check with below and let me know the result
//server2:8888/forms...
//server2:7001/forms ...
Re: Problem with general testing of forms using 'http://servername/forms/frmservlet' [message #528266 is a reply to message #528128] Mon, 24 October 2011 00:08 Go to previous message
pradeep_kumarp
Messages: 15
Registered: October 2009
Location: Mumbai
Junior Member
Hi,

Thank you very much for your reply.

As you mentioned it did work with port 8888. The problem was due to the problem with port 80.

Thanks again,

Pradeep
Previous Topic: Problem with formsweb.cfg
Next Topic: securing userid/password included in formsweb.cfg
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Aug 09 19:15:59 CDT 2020